Knits

per page

Hold dig varm og stilren med en strik

Når man tænker på mode og det moderne look, så er det nok ikke striktrøjer, der dukker op i ens tanker allerførst. Det er noget, som i mange år har været forbeholdt bedstemødre og deres børnebørn, noget der virkede flippet og en smule kikset. Men det er fortid, da strik i de senere år har strikfået et comeback af de helt store. Det er stilrent, moderne og smart.

Uanset hvor du retter blikket, så finder du unge mennesker i strik, der passer perfekt til deres outfit. Smarte og elegante strik og bluser er blevet en ting, de unge danskere har taget til sig.

Strik er et meget alsidigt stykke tøj, da de kan benyttes til både elegante lejligheder, men også til når skal slappe rigtigt af. De har altid været forbundet med det afslappede og rolige, så der er ingen grund til ikke, at fortsætte på den måde. Op igennem 90’erne gik striktrøjer fra at være den kiksede hippiestil og gik over til at blive noget, som man kunne kombinere med et par smarte jeans. En ny stil var født og det kan vi nyde god af i dag. Udover at være smart og moderigtig, så er en striktrøje jo også dejligt varm, så det er den perfekte ting, hvis man er lidt usikker på vejret udenfor.


Den helt rigtige strik til hende

Som moderne kvinde i 2017 er det vigtigt, at man forstår at sammensætte sit outfit, så det altid ser knivskarpt ud. Derfor skal det være en fin balance mellem det elegante og det afslappede. Noella Fashion har altid et bredt udvalg af lækre striktrøjer, der passer til alle situationer og stilarter. En moderne striktrøje er perfekt til, at tage over en sød top og et par smarte jeans. Det er feminint og afslappet, men samtidig er der ingen tvivl om, at det er seneste mode.

En flot strik fungerer godt til både hverdag og fest, hvis man blot sørger for, at kombinere den med det rigtige tilbehør. Tag derfor på opdagelse i vores store udvalg og lad dig inspirere, så du kan fuldende dit look, med en sød strik. På den måde følger du moden og holder dig dejligt varm. Uanset om den skal være kort eller lang, med rullekrave eller stor halsåbning, så har vi hos Noella Fashion lige det, som du går og leder efter.